Om Vifin Course Creator

VIFIN lancerer nu et nyt digitalt værktøj kaldet VIFIN Course Creator (VCC), målrettet til sprogundervisning. Med VIFIN Course Creator får undervisere et intuitivt og fleksibelt værktøj til at udvikle deres egne kurser. Kurser, som kursisten kan afvikle på alle platforme: computer, tablet og smartphones.

Som noget særligt i dansk sammenhæng har VIFIN Course Creator indbygget talegenkender på over 50 sprog og giver derfor særlig mulighed for at arbejde med det mundtlige sprog.

I tillæg til talegenkendelsen rummer værktøjet en række kendte øvelsestyper som multiple choice-, build-up-, cloze-, match-opgaver og mange flere.

Værktøjets fleksibilitet giver undervisere mulighed for at designe deres kurser, præcis som de ønsker i forhold til deres pædagogiske behov. Der er vid mulighed for at lave layout, som man ønsker, stor mulighed for at variere svarmuligheder og dermed sværhedsgrad, man kan designe sin feedback, som man ønsker og meget mere. Og så er det hele på dansk!

Se en introduktion til VIFIN Course Creator fra webinar afholdt i februar 2018: https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=RcHwYDxVFD0

Har du spørgsmål vedr. VIFIN Course Creator, kan du kontakte Ljubica Medakovic: ljume@vejle.dk